Резервни делови за приколки и каравани

Прочитајте повеќе за Приклучни уреди и инерцијални сопирачки за приколки и каравани

Приклучни уреди и инерцијални сопирачки за приколки и каравани

Ви треба приклучен уред или инерцијална сопирачка за приколката? Тогаш Valeryd е одговорот.

Прочитај повеќе

Прочитајте повеќе за Електричен систем и осветлување на приколка

Електричен систем и осветлување на приколка

Имајќи ги предвид сите прописи и одредби што се применуваат за разни видови безбедност, од суштинско значење се целосно функционален електричен систем и осветлување на приколката.

Прочитај повеќе

Прочитајте повеќе за Помошни тркала и потпорни ногалки за приколки и каравани

Помошни тркала и потпорни ногалки за приколки и каравани

Навистина, помошните тркала и потпорните ногалки се добра идеја. Тие се исклучително важни за вкупната безбедност на вашиот караван или приколка.

Прочитај повеќе

Прочитајте повеќе за Гасни пружини, туркачки гасни пружини

Гасни пружини, туркачки гасни пружини

За да објасниме едноставно што е тоа гасна пружина, можеме да кажеме дека понекогаш таа се нарекува гасен амортизер. Таа турка исто како обична пружина, но има карактеристики на придушување.

Прочитај повеќе

Прочитајте повеќе за Оски на приколки и сопирачки на тркала

Оски на приколки и сопирачки на тркала

Оската на приколката е клучен елемент за целосно функционална приколка или караван. Ако оската е оштетена, истрошена или кородирана, таа треба да се замени…

Прочитај повеќе

Ефикасен и сигурен партнер

Со изборот на Valeryd како партнер во носењето на најдоброто за приколки и каравани на пазарот, вие сте во сигурни раце.

Контакт


Трговија на мало


На располагање ви е најдобриот асортиман на делови за приколки и резервни делови за приколки и каравани.

Со Valeryd како партнер, вие добивате на вашата страна шведска компанија со речиси 60 години искуство со приколки и дополнителна опрема. Ние го трансформиравме нашето богато знаење, стекнато во нашата долга историја, во асортиман на резервни делови за приколки и за каравани, имајќи го високиот квалитет како основен клучен збор.

Резервни делови за приколки и каравани

Valeryd нуди широк асортиман резервни делови и дополнителна опрема за приколки и за каравани. Асортиманот ги опфаќа сите области поврзани со приколките: облошки за сопирачки, барабани за сопирачки и оски, инерцијални сопирачки, руди и приклучни уреди, сè од системите за осветлување и електрика, како и дополнителна опрема како пневматици, помошни тркала, потпорни ногалки, брави и ремени за врзување. Благодарение на нашиот широк асортиман, ви гарантираме дека навистина ќе го најдете она што ви треба за секоја ситуација и секакви услови.

Безбедноста на прво место

Безбедноста во сообраќајот е исклучително важна, а со нашите квалитетни и издржливи резервни делови вашите приколки и каравани ќе бидат безбедни години и години. Valeryd дава 5-годишна гаранција за оригиналните делови за сопирачки Valeryd, со што ве осигурува дека овие делови ќе траат и ќе ве одржуваат на патот.

Наоѓање на вистинскиот дел

На страниците на нашиот вебсајт ќе ги најдете сите наши резервни делови јасно групирани по категории. Тоа ви олеснува да го најдете она што го барате. Исто така, има и упатства како да продолжите со постапката за барање на вистинскиот дел токму за вашата приколка или караван.

Ефикасен и сигурен партнер

Со изборот на Valeryd како партнер во носењето на најдоброто за приколки и каравани на пазарот, вие сте во сигурни раце. Бидејќи и вие и ние работиме во област каде квалитетот и безбедноста имаат првенствено значење, ние имаме подобро разбирање на вашите потреби и барања. Како резултат на тоа, ние го знаеме, во комбинација со нашето богато искуство со делови и резервни делови, најдобриот начин за исполнување на вашите уникатни барања. На тој начин ве уверуваме дека добивате решение кое ја додава онаа дополнителна трошка која го крева искуството на вашите клиенти на повисоко ниво.